Warning: Declaration of StatigramWidget::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/1/6/c/oestergro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-image-gallery/plugin.php on line 225 Rundvisninger - ØsterGRO

Rundvisninger


Vi afholder rundvisninger på taget til grupper på op til 50 personer. Her fortæller vi om hele processen bag tilblivelsen af tagfarmen, om alle vores benspænd og succeshistorier. Vi kommer ind på den daglige drift, mål for fremtiden, og hvorfor vi i det hele taget syntes at Urban Farming og Rooftop Farmning er en god idé. Vi slutter af med den klassiske spørgerunde. Vi arrangerer gerne kaffe/kage eller frokost og vi er åbne for at koble det til arrangementer som fredagsbarer, konferencer eller møder. Send en mail med teksten ”Rundvisning” i emnefeltet, hvis dette har interesse, så giver vi en pris afhængig af forespørgslen.

 

Tagfarmen på ØsterGRO

 

Vil du høre om alle vores udfordringer, den daglige drift og alle hemmelighederne bag tilblivelsen af farmen, så kom og få en rundvisning med dem fra arbejdet eller dine venner!

Cathrine Juhl, ven af tagfarmen