Warning: Declaration of StatigramWidget::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/1/6/c/oestergro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-image-gallery/plugin.php on line 225 Skolebesøg - ØsterGRO

Skolebesøg


Vi afholder både enkelte rundvisninger og oplæg, og udarbejder også længere skoleforløb for alle klassetrin. Vi formidler om alt muligt indenfor ”Urban Farming” og ”Rooftop Farming”, som fx grøntsagsdyrkning, økosystemer, bæredygtighed, innovation, osv. alt afhængig af hvilket fokus der passer til Jeres forløb. Vi inviterer selvfølgelig klassen op på taget, men kommer også gerne ud i klasseværelserne og fortæller. Vi indretter undervisningsforløbet så det passer til det pågældende klassetrin.

Vi inviterer selvfølgelig klassen op på taget, men kommer også gerne ud i klasseværelserne og fortæller. Send en mail med teksten ”skolebesøg” i emnefeltet, hvis dette har interesse.

 

Tagfarmen på ØsterGRO

 

Jeg lavede min helt egen æblejuice. Den smager rigtig godt! Jeg skulle bare dreje på et håndtag og så kom der juice ud af æblerne!

Emilie (5 år), deltager ved æblemost-workshop